1 Vælg projektormærke
2Vælg projektormodel eller -delnummer
Gå til Find lampe

Hotlamps-services

Specialistpartner -  vi forsyner dig med de bedste lampetilbud

Som den største lampedistributør i Europa er vi stolte af også at tilbyde en personlig service.

Hotlamps har mere end 10 års erfaring i at forsyne forhandlere med alle lamper, der nogensinde er produceret, samt fokuseret specialist-support.  Med et centralt team og regionale specialister, der er fuldt ud dedikerede til lampedistributionen,  interesserer vi os inderligt i at tilbyde et højt niveau af support samt et ekstraordinært fokus på vores kunder.

Det er vores mission at skabe et stærk, langvarigt partnerskab, der er baseret på service, fleksibilitet og teknisk viden. Vi ønsker også, at det skal være en fornøjelse at handle med os, og vi behandler vores kunder som venner såvel som forretningspartnere.

Da vi er ejet af Tech Data Inc, Europas største teknologidistributør, giver vi vores forhandlere adgang til det bredeste udbud af audio-visuelle-, kommunikations-, mobilitets-, entreprise-, software- og IT-produkter. Som værdifuld distributionspartner tilbyder vi et højt niveau af teknisk support og skaber løsninger indenfor alle disse områder.

Fuld logistikservice - en bred vifte af logistikservices, der møder din kundes behov.

Vi leverer flere lamper i Europa end nogen anden distributør.

Support, der er specialiseret til at hjælpe forhandlere er omdrejningspunktet i vores forretning, og for at støtte dette, er vi også nødt til at yde ekstraordinær service i produktlevering.

Som Tech Data flytter vi flere produkter en nogen anden teknologidistributør i Europa. Dette betyder, at vi har opbygget et højt niveau af ekspertise, hvilket er både effektivt og fleksibelt.

Her er uddrag af de specialist-services vi kan tilbyde:

 • Skræddersyede installations- og leveringsservices
 • Tidssat levering
 • Online-sporing af leveringer
 • Transeuropæisk levering
 • Kombinerede produktleveringsservices
 • Slutbrugerforsendelser

Betroede rådgivere - tal med vores interne og eksterne specialistrådgivere.

De tekniske specialister hos Hotlamps og TD Maverick er uddannet i at give vores kunder et højt niveau af support, underbygget af kvalitativ information.

I positionen som "betroede rådgivere" er deres rolle at give upartisk information om produkterne, og hvis de behøver yderligere detaljer, kan de hente hjælp hos et team af produktspecialister, der kan yde avanceret rådgivning.

For at tale med en af vores rådgivere nu, klik her.

Største lager - et lager på en værdi af 11 mio. kr., der passer til mere end 9.000 forskellige projektorer

Vi har et større lampelager end nogen anden distributør. Vi gør det muligt for vores forhandlere at sælge lamper til deres kunder, imens de kan have tiltro til, at de har en solid forsyningskæde, der understøtter deres salg.

Ved indkøb af store mængder, sikrer vi os, at vi kan være ekstremt konkurrencedygtige på de hurtigt sælgende varer, hvor prisen er essentiel.

Ved at tilbyde lagerstatus-information i realtid online, giver vi forhandlere fuldstændig sikkerhed omkring produktets tilgængelighed, så de kan gennemføre deres salg.

Største kredit - vi tilbyder mere kredit end nogen anden, plus fleksible finansieringsplaner

Som en afdeling under Tech Data, tilbyder vi mere kredit end nogen anden lampedistributør. Det er vigtigt, at vi giver vores forhandlere de bedste muligheder for at købe lamper og servicere deres kunder.

Ved at tilbyde en stærk kreditlinie kombineret med fleksible finansieringsmuligheder, kan vi hjælpe vores kunder med at skabe forretning.

Vi støtter også licitationer i alle størrelser, for at sikre, at kredit og pengestrøm ikke hindrer deltagelsen i en licitationsrunde, hvilket ofte kan strække ressourcerne hos mange organisationer.

For at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe din forretning med vores udbud af finansieringsmuligheder, klik her.

Fuld e-handel - fuldt e-handel-system, der gør det muligt for dig at drive din forretning døgnet rundt

Tech Data har den største e-handel-forretning i Europa. Stærke investeringer i vores e-handel-systemer har gjort det muligt for os at give vores kunder den bedste service, der giver adgang til næsten alle områder af information 24 timer i døgnet.

Dette inkluderer:

 • Fulde produktdetaljer og -specifikation
 • Lagerstatus i realtid
 • Kundespecifikke priser
 • Kontostatus og -udskrift
 • Sporing af leverancer
 • Returvarer online
 • Marketing support
 • Reklameaktivitet
 • Produktdata og prisfiler
 • Elektronisk integration via XML
 • Hostede webbutik-løsninger

Særligt hos Hotlamps har vi udarbejdet en lampekonfigurator, som kan indbygges som en iFrame i din webbutik og øjeblikkeligt gøre dig til lampeekspert, med direkte adgang til det største vareudbud og -lager i Europa.  For at tale med en ekspertrådgiver om mulighederne, klik her.

Denne hjemmeside anvender cookies
Ved at bruge hjemmesiden eller lukke denne besked, accepterer du vores cookie-varsel.