1 Vælg projektormærke
2Vælg projektormodel eller -delnummer
Gå til Find lampe

Om Hotlamps

Vi er Europas største erhvervsleverandør af udskiftningslamper til projektorer.

Hotlamps er en handelsenhed under Maverick, en del af Tech Data-gruppen (NASDAQ: TECD), der i finansåret 2013 havde en omsætning på over 25 milliarder dollars, hvilket placerede virksomheden på Fortune 500-listen.  I 2012 foretog Tech Data 12 millioner forsendelser af 100 millioner produkter, alene i Europa, og forsynede mere en 120.000 kunder i mere end 100 lande verden over.

Hos Hotlamps har vi en database over lamper, der passer til mere end 10.000 projektormodeller, og vi distribuerer dem over hele Europa fra en central placering i Storbritannien. I det sjældne tilfælde, at vi ikke har den lampe, du behøver, i vores system, vil et medlem af vores engagerede team naturligvis skaffe den til dig.

Udover den kyndige support der er til stede i vores lokale Maverick teams, står et centralt team af specialister til din disposition, der kan være stolte af at besidde mere end 40 års erfaring indenfor markedet af udskiftningslamper.

Hvis du er på udkig efter andre produkter som f.eks. projektorer, LFD displays eller tilbehør, kan du besøge www.techdata.dk - - eller ringe til dem på tlf. 44 88 75 75

Det vi gø

Alle mærker og modeller indenfor projektionslamper, der nogensinde er fremstillet, kan skaffes af Hotlamps, og du kan have tiltro til, at vi kun sælger til erhvervskunder og kun handler med lamper af høj kvalitet, der giver enestående produktydelse og valuta for pengene.  For mere information om de produkter, vi tilbyder, klik her.

Miljøpolitik

Projektionslamper skal håndteres forsigtigt, når de installeres og tages ud, og også når de kasseres. De kan indeholde farlige kemikalier, der er anbragt i glas. Kviksølv er et af disse farlige materialer. Hotlamps føler, de har et stort ansvar for at sikre, at alle brugte lamper kasseres på miljøvenlig vis, og vi har derfor udviklet en lampegenbrugsservice, som eksklusivt kan bruges af vores erhvervskunder.

Siden slutningen af 2005 har Hotlamps drevet en gratis lampegenbrugsservice for kunderne. Denne service betyder, at forhandlere eller slutbrugere kan sende os deres gamle brugte lampe (i den originale lampeæske), og vi vil så med glæde kassere den uden beregning i henhold til WEE og miljøstandarder.  Dette program har indtil videre vist sig at være utroligt succesfuldt, nu hvor kunder bekymrer sig mere om kasseringen af potentielt farlige produkter.  Vores erhvervskunder kan bruge denne gratis service som et produkt af merværdi, som de kan vedhæfte deres salg af projektionslamper.

Hvis du ønsker at returnere brugte lamper til genbrug, kan du sende dem til:

Tech Data Denmark
Bejlerholm 3
9400 Nørresundby
Att.: RMA / Hotlamps retur

Hotlamps WEE/EA producent registreringsnummer:
EA producent registreringsnummer:
WEE/AB0047SY

Hotlamps er registret medlem af Transform WEEE Compliance Scheme. Dette er godkendt af Miljøagenturet. Alle de produkter, vi sælger, opfylder WEEE-standarder.

Sociale medier

Hold dig opdateret med vores nyheder og tilbud på:

Denne hjemmeside anvender cookies
Ved at bruge hjemmesiden eller lukke denne besked, accepterer du vores cookie-varsel.