1 Vælg projektormærke
2Vælg projektormodel eller -delnummer
Gå til Find lampe

Returvarer

For at gennemføre din anmodning om returnering, klik venligst på knappen nedenfor. Din anmodning sendes direkte til én af vores administratorer, som vil forsøge at svare dig inden for 24 timer.

Produktreturnering


Returneringspolitik

Det glæder Hotlamps at kunne bekræfte, at vi tilbyder en ekstraordinær garanti på 90 dage/500 timer på alle lamper, og på udvidede perioder, når producentens garanti er længere. Dette gælder alle mærker, der viser fejl som følge af defekte materialer eller håndværk. Garantien begynder fra fakturadatoen.

Beskadiget under transporten

Beskadigelser af lampe eller modul skal rapporteres senest 5 arbejdsdage efter modtagelse, for at vi kan søge erstatning hos vores fragtmænd. Alle anmeldelser udenfor denne periode kan ikke imødekommes.

Kunde bestilte ved en fejl / Ikke længere behøvet

Hvis du har bestilt den forkerte vare eller du ikke længere behøver lampen, bedes du indsende en returvareanmodning under "Kundebestillingsfejl" inden for 14 dage fra fakturadatoen. Normalvist pålægges der et genlagerføringsgebyr mod returkreditten, forudsat at emballagen er uåbnet, den er i uberørt stand og med de originale forseglinger intakte.

Defekt produkt/garantikrav

I det usandsynlige tilfælde at din lampe ikke virker, og at der lader til at være en defekt, bedes du bruge den almindelige returvareprocedure, for at sende lampen tilbage til os og modtage en erstatning.

Forkert produkt leveret

Vi bestræber os på at sørge for, at vi leverer den korrekte lampe til dig, men i det usandsynlige tilfælde at vi har lavet en fejl med din ordre, bedes du indsende en returvareanmodning under en "Tech Data-salgsfejl" inden for 14 dage fra fakturadatoen.  Henvendelsen vil blive kontrolleret af vores salgsteam mod din originale købsordre.  Produkter skal være uåbnede, i uberørt stand og med de originale forseglinger intakte.

NB! Du bedes afholde dig fra at sætte klistermærker på eller at skrive på den originale emballage, da det kan medføre, at vi må afvise din returnering.  Pak altid lamperne i ekstra emballage, når du returnerer produkterne til os, og inkluder returneringsnummeret indeni.

Denne hjemmeside anvender cookies
Ved at bruge hjemmesiden eller lukke denne besked, accepterer du vores cookie-varsel.